Boerhaar maakt zich op voor Kermis

0232686_kermis2019-8519.jpg
.

BOERHAAR – De voorbereidingen voor de Kermis Boerhaar, dit jaar van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli, zijn in volle gang. De organisatoren doen hun uiterste best het programma van vorige edities te overtreffen met nieuwe én ook bekende activiteiten.

Ook dit jaar vindt het totale gebeuren plaats mídden op de Boerhaar. De feesttent en het kermisterrein komen pal voor de kerk en recht tegenover Sfeer- & feestlocatie de Logtenberg. Het hele terrein wordt sfeervol aangekleed.
Het programma begint vrijdagavond met een feestelijke opening door Amicitia. Daarna vindt het traditionele schuttersfeest plaats. DJ Nilsound zorgt daarna voor muziek in de tent. De zaterdag start met de kinderspelen én de trekkerslep, in de middag opgevolgd door de succesvolle pub quiz. Teams die mee willen doen zijn van harte welkom. In de avond zorgt coverband The Rousers voor de muziek. Deze band heeft een speciale show opgetuigd rondom (rock)muziek uit de VS. Alhoewel een uitstapje naar Engeland niet wordt geschuwd. Verwacht explosieve medleys en verrassende acts.
Op zondag is er, speciaal voor de brommerfanaten, een brommertocht door de omgeving. Ondertussen gaan alle inwoners van Boerhaar aan tafel voor de brunch. Om 13.00 uur volgt een beachvolleybaltoernooi. In de middag is er dan een kinderdisco én de ‘Bolle Jan Show’. Deze wordt om 18.00 uur onderbroken voor de veiling. Bied mee op de mooiste kavels. Na het tweede deel van de Bolle Jan Show neemt DJ Nilsound het stokje vanaf 21.00 uur over om het feest swingend af te sluiten.
Voor de allerkleinsten is er het gehele weekend een gratis draaimolen én springkussen.

www.kermisboerhaar.nl

Foto: Jeanette Koekkoek

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.