Bedevaart naar Kevelaer

RAALTE – Parochie H. Kruis presenteert op vrijdag 2 september een bedevaart naar Kevelaer. De deelnemers vertrekken rond 8.00 uur vanuit verschillende plaatsen in Salland met de bus naar het bedevaartsoord in Duitsland. Parochianen uit de Emmanuelparochie en uit de parochies H. Kruis en H. Lebuinus gaan ook mee.In Kevelaer brengen de deelnemers een bezoek aan een viering, mogen ze biechten, lopen ze de kruisweg en sluiten ze het programma af met een Plechtig Lof in de Antoniuskerk. Rond 21.00 uur zijn ze weer terug in Salland. De vieringen worden verzorgd door pastoor Cornelissen, pastor De Bekker, diaken Brinkhuis en de pastoraal werksters Gunnink en Klein Overmeen. Het herenkoor uit Dalfsen zal zingen en fanfare St. Caecilia uit Heeten zorgt voor de muziek. De reis- en processiekosten bedragen 30 euro voor volwassenen en voor kinderen/jongeren 15 euro. Mensen die op eigen gelegenheid gaan, krijgen een boekje en het programma en dragen 5 euro bij aan de kosten.Voor inlichtingen en aanmelding voor deelname kunt u contact opnemen met de broedermeester/contactpersoon in uw eigen geloofsgemeenschap of met Jo Hulzebosch (H.Kruis), mob.: 06-22035806, mail: johulzebosch@hetnet.nl, Rikie Nijkamp (Parochie H. Lebuinus), tel. 0570 – 522521 of mail: nijkamp-wiggers@kpnmail.nl, Miranda Temmink (Emmanuelparochie), tel. 06 – 15563596, mirandatemmink81@gmail.com of zie de websites www.parochieheiligkruis.nl, www.heiligelebuinus.nl, www.emmanuelparochie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.