Zuid-Amerikaanse muziek in Beeldentuin Mariënheem

0230780_Claudia_yManitoED.jpg
.

MARIËNHEEM – Harp-gitaarduo Claudia y Manito treedt op zondag 12 juni op in de Beeldentuin Mariënheem. Dit tweetal, Claudia en Manito, heeft een zonnig repertoire van muziek en liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent.

De twee nemen de luisteraars mee naar een gevoelswereld vol passie, romantiek en hartstocht. Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in. Gipsy flamenco gitarist Manito staat haar muzikaal terzijde. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende Manitas de Plata.
Het duo verzorgt die middag drie sessies. De eerste begint om 12.00 uur, de tweede om 13.15 uur en de laatste om 14.45 uur. De entree bedraagt 8,50 euro, inclusief koffie/thee. De Beeldentuin is te vinden aan de Nijverdalseweg 20. Meer info op www.beeldentuinmarienheem.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.