ZP Raalte naar Ruiterkamp Coaching

ZP Raalte naar Ruiterkamp Coaching

RAALTE – De leden van netwerkclub ZP Raalte gaan op dinsdag 14 juni op de fiets van Raalte naar Heeten om het bedrijf van Marianne Ruiterkamp (Ruiterkamp Coaching) te bezoeken. Ook niet-leden zijn welkom om aan te haken. Marianne coacht en begeleidt mensen die ondersteuning nodig hebben. Ze doet dit onder andere met paardencoaching. De paarden helpen de deelnemers om sneller bij de kern te komen. Omdat Marianne niet iedereen tegelijkertijd kan rondleiden bij de dieren, wordt de groep opgedeeld. Het andere deel gaat dan speeddaten. Voor de aanwezige ZP’ers een uitstekende gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en hun netwerk te vergroten. Vertrek is om 19.00 uur bij het kantoor van SchoeBroek advocaten & mediators (Westdorplaan 229a, Raalte). Deelname is gratis. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel. Geïnteresseerden kunnen zich voor 10 juni opgeven via info@zpraalte.nl. Zie verder www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.