Zevende editie van Triathlon Luttenberg

0230187_Triathlon.jpg
.

LUTTENBERG – Op zondag 12 juni vindt de zevende editie van de Triathlon in Luttenberg plaats. De deelnemers kunnen starten aan een kwart of een achtste triathlon. Het is ook mogelijk om in teamverband mee te doen (dus bijvoorbeeld met één zwemmer, één fietser en één loper, maar de taken verdelen onder twee personen mag ook) en daarnaast zijn er ook wedstrijden voor de jeugd. Die vormen een onderdeel van het Overijssels jeugdcircuit. De deelnemers starten in het zwembad, stappen daarna op de fiets voor een route rondom Luttenberg en sluiten af met een loopparcours door het dorp. Deelname kost 25 euro per persoon; junioren 10 euro en de jongste jeugd (van 8 tot en met 15 jaar) gratis. De kwart triathlon start om 9.30 uur en de achtste triathlon om 10.30 uur. Daarna is de jeugd aan de beurt.

Voor inschrijving of meer informatie zie https://triathlonluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.