Zeven jeugdwielrenners CRT Raalte naar NK

RAALTE/NIJVERDAL – Zeven jeugdwielrenners van CRT Raalte hebben zich gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap wielrennen op de weg dat op zaterdag 11 juni plaatsvindt in Nijverdal.

Het gaat om Mylan Blok (9), Hugo Cappon (11), Lyam Doddema (11), Bo Kramer (12), Ruben Regeling (12), Dave Protzman (12) en Adne Cappon (13). In totaal strijden die dag ruim zeshonderd jongens en meisjes uit het hele land in hun eigen leeftijdscategorie om de felbegeerde rood-wit-blauwe kampioenstrui. De eerste categorie start om 9.00 uur. Het parcours is uitgezet in de Nijverdalse villawijk, gelegen tegen de Sallandse Heuvelrug en omvat ook een stevige klim. De CRT renners hebben al meerdere keren op het parcours getraind.
Voor meer info over het NK jeugdwielrennen en het programma van 11 juni zie https://nkjeugdwielrennen2022.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.