Weer fietstocht vanuit Middel

Weer fietstocht vanuit Middel

MIDDEL – De Activiteitencommissie Middel presenteert op maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag) weer een fietstocht.

De start is zoals gewoonlijk bij het Buurthuis in Middel. De route meet ongeveer 45 km. Halverwege, nabij Wapenveld, wordt op de Scheers Hoeve gezorgd voor een lunch (patat en snacks). Ook bestaat daar de mogelijkheid om de fietsaccu bij te laden en gebruik te maken van het toilet. Na de lunch gaat de route verder naar het Buurthuis. Het is eventueel mogelijk om de route te verlengen met 11 kilometer. Starten kan tussen 9.30 en 11.30 uur (om het halve uur vertrekt er een groep). De deelnamekosten bedragen 12,50 euro (inclusief lunch en koffie vooraf). Opgave (voor vrijdag 3 juni) via tel. 0570-563702 of 06-57051445 of via e-mail: erika67@hetnet.nl. Vermeld bij opgave naam, gewenste starttijd, het aantal personen, telefoonnummer en of je wenst deel te nemen aan de lunch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.