Wandeldriedaagse in Luttenberg

Wandeldriedaagse in Luttenberg

LUTTENBERG – Stichting Sportbelangen Luttenberg presenteert van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 juni weer de Avond Wandeldriedaagse. De deelnemers lopen elke dag een route van 5 of 10 kilometer door en rond Luttenberg. De routes zijn elke avond anders. De start is bij Sporthal De Achterberg (dagelijks tussen 18.00 en 18.30 uur). Elke avond is er een tussenstop, waar een gezond tussendoortje wordt uitgedeeld. Deelnemers die drie avonden hebben meegelopen, ontvangen een herinnering. De deelnamekosten bedragen 6 euro per persoon (eenmalig); jeugd van 4 tot en met 15 jaar 4 euro. Een avond meelopen kan ook, dat kost 4 euro. Voor meer informatie en inschrijving zie www.sporthalluttenberg.nl/activiteiten/wandeldriedaagse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.