Vrijheidsbrunch met militaire kapel in de Olsterhof

0232272_Kapel.jpg
.

OLST – Plaatselijk Belang Olst verzorgt op zondag 3 juli een gratis Vrijheidsbrunch in park de Olsterhof in Olst. Dat gebeurt in samenwerking met Muziek an de Diek. Aanvang is om 12.00 uur.

Het gaat om een uitgestelde activiteit. Het oorspronkelijke plan was om de brunch te houden in 2020, het jaar van 75 jaar Vrijheid, maar dat ging vanwege het coronavirus niet door. Muziek an de Diek grijpt de brunch aan om extra aandacht aan de vrijheid te besteden. Militaire Kapel ‘Fanfare Bereden Wapens’ verzorgt die middag een programma met als thema ‘You’ll never walk alone’; een show met verhalen van veteranen en muziek. Aanvang 15.00 uur, de entree is gratis.
Plaatselijk Belang Olst zorgt voor de (gratis) brunch. Iedereen uit Olst en omstreken is welkom om aan te schuiven in het sfeervol aangeklede park. Aanmelding (verplicht) via plaatselijkbelangolst@gmail.com. Wees er snel bij, want vol = vol.

Foto: Militaire Kapel Fanfare Bereden Wapens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.