Voorbereidingen wandel-4-daagse Wijhe in volle gang

Voorbereidingen wandel-4-daagse Wijhe in volle gang

WIJHE – De voorbereidingen voor de wandel-4-daagse Wijhe, dit jaar van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 juni, zijn in volle gang. De start is elke avond bij Cafe ‘t Praothuus, behalve de woensdag, dan vormt Infocentrum IJssel Den Nul het vertrekpunt. De deelnemers kunnen dagelijks routes lopen van 5 of 10 kilometer. De deelnamekosten bedragen 4,50 euro. Inschrijving kan tot vlak voor de start op de eerste avond. De deelnemers aan de 10 km starten elke dag vanaf 18.00 uur en die aan de 5 km vanaf 18.30 uur. Sponsoren zorgen elke avond voor een verrassing of een versnapering op de route. Het is niet verplicht om vier dagen mee te lopen; gewoon één of twee dagen aanhaken mag ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.