Vijftiende editie van Goede Maatjes

0230851_GoedeMaatjes.jpg
.

RAALTE – Op zaterdag 11 juni vindt de vijftiende editie van het muziekfestival Goede Maatjes met Raalte plaats. Vijf koren en de Bigband van Carmel College Salland treden op in het centrum van Raalte. De koren zijn: MuSing uit Raalte, VocalTime uit Hellendoorn, Palet uit Luttenberg, Doetmaes uit Epe en natuurlijk de Roalter Jong’s uit Raalte.

De Activiteitencommissie van het ROV tekent dit jaar voor de organisatie van het festival, ondersteund met de nodige knowhow van de Roalter Jong’s, die ooit begonnen met het festival. Het hoofdpodium staat op De Plas en de overige podia zijn te vinden bij Echte Bakker Jorink, Brasserie de Haenehof en Zuiderbuur. Het festival wordt om 12.00 uur officieel geopend door een vertegenwoordiger van de gemeente Raalte. Daarna wordt ook meteen de ‘Beste Maat van Raalte’ bekend gemaakt: een onderscheiding voor een organisatie of persoon die het afgelopen jaar een grote bijdrage heeft geleverd om Raalte te promoten. Dat gebeurt bij de Gouverneur onder het genot van korenwijn en haring, gesponsord door Vistraiteur Roescher. Let op: de uitreiking van de ‘Beste Maat van Raalte’ stond eerder altijd gepland tijdens de finale van het festival en is dit jaar dus vroeger dan normaal. Na afloop van het officiële gedeelte van het programma maken de koren een ronde langs de verschillende podia. Rond 16.00 uur finishen ook de deelnemers aan de StoppelKidsRally op de Plas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.