Vier dagen feest tijdens Zomerfestival Boskamp

0232582_Zomerfestival.jpg
.

BOSKAMP – Van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni vindt een nieuwe editie van het Zomerfestival Boskamp plaats. Dat betekent weer veel muziek en activiteiten voor jong en oud.

Het programma begint donderdag 23 juni om 18.15 uur met fietscrosswedstrijden voor de jeugd tot en met 12 jaar. Om 19.30 uur volgt een klaverjas/kruisjastoernooi in de tent. De deelnamekosten bedragen 3 euro. Om 20.30 uur volgt een pubquiz in de tent. Gedurende tien rondes worden de teams onderworpen aan de meest uiteenlopende en hersenkrakende quizvragen. Gezelligheid staat voorop en de quiz is geschikt voor jong en oud. Het thema is ‘zomercarnaval’. Het team dat het thema ‘zomercarnaval’ het leukste/ uniekste uitbeeldt in hun tafeldecoratie en/of kleding wint ook nog eens 25 Zomerfestival Boskamp munten. Teams dienen te bestaan uit maximaal zes personen. Opgave via de site.
Vrijdag 24 juni om 18.00 uur gaat de kermis open. Om 19.00 uur volgt de traditionele playbackshow en vanaf 22.00 uur is er een afterparty met medewerking van DJ Tom van Duuren.
Zaterdag 25 juni zijn er vanaf 10.00 uur verschillende kinderspelletjes. Om 11.00 uur volgt de survival voor de bovenbouw van de basisschool. In het bos nabij het kermisterrein wordt een leuk survivalparcours uitgezet waarbij de deelnemers moeten klimmen, kruipen, klauteren, rennen en balanceren. Om 13.00 uur volgt de traditionele zeskamp. De inschrijving is al gesloten. Vanaf 15.30 uur is er een nazit met een varken aan het spit. Om 16.00 uur volgt de traditionele tonnendans. ’s Avonds is er het feest in en om de tent met medewerking van coverband The Recipe, DJ All tha fokk en The Woof. Deze laatste band treedt op op het buitenpodium. De entree bedraagt 12,50 euro. Tickets via de website.
Zondag vanaf 11.00 uur kunnen mountainbikers zich uitleven op een speciale route. Om 11.30 uur volgt een koppeldartstoernooi. Vanaf 15.00 uur zijn er diverse Oudhollandse spelletjes en treedt boerenrockband DeesieDjoeks op op het buitenpodium. Het feest wordt die namiddag/avond afgesloten met optredens van Danny Panadero (17.30 uur) en The Euros (18.15 uur).
Zie verder www.zomerfestivalboskamp.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.