Top Competitie met springkussens bij CRT Raalte

0231326_CRT.jpg
.

RAALTE – Op zondag 19 juni vindt bij CRT Raalte, afdeling BMX, een Top Competitie plaats. Veel BMX-talenten uit het land reizen dat weekend af naar Raalte om er te strijden om de winst en punten te vergaren voor deelname aan het NK, EK en WK. Daarnaast wordt er die dag ook aandacht besteed aan het 40-jarig bestaan van de BMX-afdeling van CRT Raalte. Op het programma staat onder ander een springkussenfestival met diverse springkussens en muziek voor jong en oud. Aanvang is om 11.00 uur. De entree bedraagt 6 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Voor meer info zie www.crtraalte.nl.

Het recentelijk gehouden Overijssels Kampioenschap bij CRT. Foto: Annet van Raalten

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.