Therapiebad in Tijenraan vernoemd naar Joke Derksen

0232274_Joke_Dersen_Therapiebad.JPG
.

RAALTE – Teamleider Zwemzaken Joke Derksen is vrijdag 17 juni tijdens haar afscheid van Sportbedrijf Raalte na ruim veertig dienstjaren flink in het zonnetje gezet. Ze werd op ludieke wijze naar zwembad Tijenraan gebracht en kreeg daar een warm onthaal van collega’s en oud-collega’s. Als verrassing werd een plaquette onthuld met daarop de nieuwe naam van het therapiebad: het Joke Derksen Therapiebad.

De laatste jaren heeft Joke zich namelijk in het bijzonder ingezet voor therapeutische doelgroepen. Na Joke’s laatste aquagymles nam directeur Henry Bronkhorst het woord en werd de plaquette onthuld, waardoor Joke zichtbaar ontroerd was. Tije, de mascotte van Sportbedrijf Raalte, stond naast Joke als bijzondere getuige van deze speciale gebeurtenis. Vervolgens werd Joke na een lunch, nogmaals verrast. Ze werd naar Teuge gereden voor een rondvlucht in een helikopter over prominente plekken voor Joke, zoals zwembad Tijenraan en zwembad de Tippe in Heino.
Met haar ruim veertig dienstjaren heeft Joke veel betekend voor Zwembad Tijenraan. In het bijzonder wist ze de laatste jaren samen met partners nieuwe initiatieven te ontwikkelen voor bijzondere doelgroepen. Zo zijn er zwemgroepen opgestart voor mensen met dementie, Parkinson en allochtone vrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.