Thema-avond in Holstohus over totstandkoming Woonvisie

Thema-avond in Holstohus over totstandkoming Woonvisie

OLST – De Adviesraad Samenleving Olst-Wijhe verzorgt op dinsdag 7 juni een thema-avond in het Holstohus. Centraal staat de totstandkoming van de Woonvisie.

Altijd al benieuwd geweest hoe woonbeleid binnen de gemeente ontstaat; vooral nu met het oog op de hoge woningnood? Tijdens de avond krijgen de bezoekers er meer informatie over. Het doel van de avond is om te informeren over het thema woonvisie en hoe verschillende partijen samenwerken om tot beleid te komen. Daarnaast is er ook aandacht voor de manier waarop de adviesraad vanuit burgerperspectief gevraagd advies geeft aan het college van B&W. Op het programma staan verschillende sprekers: een medewerker van de gemeente (die meer vertelt meer over de Woonvisie) en vertegenwoordigers van de Olstergaard bewonersgroep, SallandWonen, Huurdersvereniging Salland en de Adviesraad Samenleving. Tussentijds en na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Aanvang is om 19.00 uur. Het programma duurt tot 21.00 uur. Graag opgave vooraf via: secretarisparticipatie@adviesraadsamenleving-olstwijhe.nl. Voor meer informatie zie www.adviesraadsamenleving-olstwijhe.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.