Straatkorenfestival in Luttenberg weer dik geslaagd

0233089_Straatkoren.jpg
.

LUTTENBERG – Gezelligheidskoor de Stroatkjals uit Luttenberg kijkt terug op een geslaagd Straatkorenfestival. Zondag vond de negentiende editie van het Musicale Landleven plaats in het dorp. Zoals altijd weer georganiseerd door de Stroatkjals. In totaal gaven zeven koren acte de présence. Daarnaast was er een grote braderie in de Butzelaarstraat. Het was druk in Luttenberg. “Een druppel regen die in de loop van de middag viel, kon de gezelligheid niet drukken en het publiek bleef gewoon genieten van het gebodene”, zo laten de Stroatkjals weten. Daarna bleef het nog lang gezellig bij de plaatselijke horecagelegenheden die met een DJ en zanger Marco ten Kate hadden ingespeeld op het festival. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.