Stichting Dibbes zorgt voor twee dagen feest in Lemele

0230977_StichtingDibbes_edt.jpg
.

LEMELE – Stichting Dibbes presenteert op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni twee feestdagen in Lemele. Het programma begint op vrijdag met een piraten/Hollandse avond en op zaterdag volgt het BBQ festival met aansluitend The Party met live muziek. Grote namen als Henk Wijngaard, Peter Beense, The Clarks en The Beatcrooks treden dat weekend op.

Stichting Dibbes is een initiatief van een matengroep uit Lemele. De heren zorgen al enkele jaren voor activiteiten in Lemele: met oud en nieuw een feestje rondom het carbidschieten en in de zomer het BBQ Festival. Het is voor het eerst dat de mannen dat laatste festival hebben uitgebreid tot een tweedaags evenement.
Op vrijdagavond zijn er optredens van Henk Wijngaard, Peter Beense, Tineke Willems (bekend van Harten 10) en de Twentse rockband Half um Half. Op de zaterdag volgt een programma voor jong en oud met de catchy alternatieve rock van Silver Pockets Full, de classic rock van The Clarks (bekend van VI en de theatershows met Johan Derksen), DJ Danny Blom van Radio 538 en als afsluiter The Beatcrooks.
Zaterdagmiddag tijdens het BBQ festival is er natuurlijk ook veel aandacht voor het eten. Met de Super Smoker uit Lemele (zeven meter lang, 2500 kilo zwaar) worden die middag spareribs, beenham, pulled pork en andere ambachtelijke specialiteiten bereid.

Locatie is het Koersveld aan de Lemelerweg 53a. Het vrijdagavondprogramma begint om 19.00 uur; het zaterdagprogramma om 16.00 uur. De tickets voor de vrijdag kosten 15,80 euro en voor de zaterdag 20,80 euro. Combitickets (voor beide dagen) kosten 33,30 euro. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten. Voor kinderen tot 13 jaar is de entree gratis. Daarnaast zijn er ook offline tickets te koop bij Café de Driesprong in Lemele, Café ’t Hoekje in Lemelerveld en Café de Barbier in Hellendoorn. Zie verder www.stichtingdibbes.nl.

Foto: Lisa Grefelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.