Sixesday in Wesepe

Sixesday in Wesepe

WESEPE – De 43-ste editie van de Sixesday Wesepe vindt dit jaar plaats op zondag 19 juni. Normaal gesproken wordt dit voetbal- en volleybaltoernooi gepland in het eerste weekend van juni, maar in verband met Pinksteren en de wat langere doorlooptijd van de voetbalcompetitie is dus gekozen voor een later tijdstip.

Locatie is sportcomplex De Muggert. De inschrijving is geopend. De deelnemende teams regelen de sportkleding, de organiserende commissie de rest. Vooral de teamnamen zorgen voor uitdagingen voor de commissie dus wees creatief. De teams dienen te bestaan uit zes spelers (meer mag uiteraard, maar maximaal zes in het veld). De deelnamekosten bedragen 15 euro per team.
Ook aan de jeugd in Wesepe is gedacht. Voor de wat oudere jeugd is er die dag een voetbalcompetitie; voor de jongere jeugd wordt er een spelletjescircuit opgezet. Buiten dat wordt ook voor een springkussen en ander vermaakt gezorgd. De kantine is uiteraard geopend. Na afloop wordt gezorgd voor muziek.
Opgave via sportclubwesepe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.