SallandWonen introduceert Deelhuus nu ook in Wijhe

RAALTE – SallandWonen biedt nu ook jongeren uit Olst-Wijhe de mogelijkheid om te wonen in een Deelhuus. De woningcorporatie stelt éénn woning in Wijhe daartoe ter beschikking. Een Deelhuus is bedoeld voor alleenstaande jongeren, die graag op zichzelf willen wonen, maar ook bereid zijn een deel van de woning samen met een vriend of vriendin te delen.

De ‘deelwoners’ ondertekenen allebei een eigen huurovereenkomst en krijgen allebei ook eigen ruimte in de woning. De rest van de woning en tuin delen ze samen. Met het voordeel dat ze ook de woonkosten samen delen. Het Deelhuus is bedoeld voor jongeren tussen 18 en 28 jaar uit de gemeente Olst-Wijhe. De constructie mag maximaal vijf jaar duren. Het is niet de bedoeling dat stelletjes gebruik maken van de mogelijkheid.
Huurders van een Deelhuus behouden hun inschrijftijd als woningzoekende. Hierdoor is de kans om te kunnen verhuizen als het huurcontract afloopt groter. De woning wordt aangeboden via loting. Diegene die de loting wint, draagt een vriend of vriendin voor die ook een huurovereenkomst krijgt. Voor meer informatie zie sallandwonen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.