Rondleiding over oude begraafplaats Olst

Rondleiding over oude begraafplaats Olst

OLST – ‘t Olster Erfgoed verzorgt op woensdag 29 juni een rondleiding over de oude begraafplaats in het centrum van Olst. Teun Oosterbroek vertelt onderweg meer over de geschiedenis van de begraafplaats en over de bijzondere grafmonumenten die er te zien zijn.

Een werkgroep van de historische vereniging onderhoudt deze begraafplaats al jaren. Niet alleen het groen heeft de aandacht, maar onder leiding van Oosterbroek worden ook eenvoudige reparaties verricht aan grafmonumenten. Iedereen is welkom om mee te lopen. Vertrek is om 19.30 uur bij de ingang van de oude begraafplaats aan de Hendrik Droststraat 20A (bij het Molenpad). De rondleiding is gratis en duurt circa één uur. Let op: wegens een maximaal aantal deelnemers is aanmelding verplicht. Dat kan bij Jolande Biljardt: ghjbiljardt@gmail.com of tel. 0570-563197 (bij voorkeur na 18.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.