Rommelmarkt bij Plaskerk

Rommelmarkt bij Plaskerk

RAALTE – De Protestantse Gemeente Raalte houdt op zaterdag 18 juni weer een rommelmarkt op het plein tussen de Plaskerk en het Annahuis. Er zijn voor deze keer weer veel spullen ingebracht: van servies tot speelgoed, van boeken tot kleding, van (tuin)meubels tot elektra.

Dit jaar is er overigens geen verloting. Wel worden er weer oliebollen gebakken. De markt duurt van 8.30 tot 14.30 uur. De opbrengst is voor een deel bestemd voor een kerkelijk doel en het andere deel voor het project van de gezamenlijke diaconieën van Klein Salland: ‘Delhi Brotherhood Society’ in India. Het gaat om een opvang in Delhi van een van oorsprong Anglicaanse broederschap. Zij zorgen voor opvang en eten voor straatkinderen en dakloze oudere vrouwen en verlenen hulp aan dalits (kastelozen) en leprapatiënten. Daarnaast verlenen zij medewerking aan diverse kerken in de stad. Ds. Jaap Wiegers uit Olst heeft drie maanden van zijn studieverlof in deze broederschap doorgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.