Raalte steunt standpunt provincie: ook andere sectoren betrekken

0233086_boeren.jpg
.

RAALTE – Het gemeentehuis in Raalte kreeg afgelopen maandag bezoek van protesterende boeren. Burgemeester Martijn Dadema ging met hen in gesprek. Middels een brief aan Den Haag heeft het Raalter college inmiddels laten weten het standpunt van de provincie te steunen: samen met de boeren vervolgstappen bepalen inzake het stikstofbeleid. Hieronder de brief.

“De afgelopen weken en dagen hebben wij regelmatig het gesprek gevoerd met agrariërs in de gemeente Raalte. In deze gesprekken komt steeds weer de vraag boven waarom alleen de agrarische sector moet zorgen voor een oplossing van het stikstofprobleem. Het college roept daarom het kabinet op om de plannen van de minister zodanig aan te passen dat ook andere sectoren worden betrokken in mogelijke oplossingen van het probleem. En nadat met alle sectoren is gekeken naar mogelijke oplossingen vervolgens met een integraal gedragen voorstel terug te gaan naar het kabinet. Het college van de gemeente Raalte wil samen met de agrarische sector en de provincie Overijssel zoeken naar passende oplossingen.”

1 REACTIE

  1. Precies !!Ook andere sectoren betrekken bij mogelijke oplossingen van dit probleem. Daarnaast zal dit per provincie verschillend zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.