Power of Music neemt afscheid

0232203_Power_of_Music.jpg
.

Power of Music neemt afscheid

HEETEN – Het Heetense koor Power of Music stopt er na 53 jaar mee. Op zaterdag 2 juli neemt het koor afscheid tijdens een mis in de kerk in Heeten.

Vanaf 19.00 uur worden alle favoriete liederen van de koorleden nog eenmaal ten gehore gebracht. Aan het einde van de viering volgt nog een mini-concert en aansluitend is er van 20.30 tot 22.00 uur een receptie in het Trefpunt. Iedereen is welkom. Power of Music zorgde in de afgelopen 53 jaar voor de muzikale begeleiding van missen in Heeten, maar daarnaast trad het koor ook geregeld op buiten de kerk. Het koor stopt vanwege meerdere redenen: de coronaperiode, waarin er bijna niet gezongen kon worden; het stoppen van de dirigent en de muzikale begeleiding en de naderende sluiting van de kerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.