Orgelconcert Gert van Hoef in WH Zwart Hal

Orgelconcert Gert van Hoef in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Gert van Hoef verzorgt op zaterdag 25 juni een orgelconcert op het Johannus-Monarke orgel in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Op het programma staan onder andere werken van GF Händel, JS Bach, A. Guilmant en J. Mulder.

Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Pas op 13-jarige leeftijd ontdekte hij het orgel en werd hij enthousiast gemaakt door het mooie spel van zijn opa, die hem wegwijs maakte op het instrument. In de zomer van 2018 rondde Gert zijn studie aan het conservatorium af en behaalde hij het einddiploma. Op zijn YouTube-kanaal heeft hij meer dan 105.000 volgers uit binnen- en buitenland.
Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 14 euro (inclusief koffie/thee en hapje en drankje na afloop). Reserveren is mogelijk via tel. 0572 -371838, e-mail: adhuetink@gmail.com of www.huetink-royalmusic.nl. Daar is ook meer informatie over het programma van de avond te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.