Open dag bij Zuivel van SalLand op de Boskamp

0231317_Zuivel.JPG
.

Open dag bij Zuivel van SalLand op de Boskamp

OLST – Zuivel van SalLand op de Boskamp houdt op vrijdag 17 juni een open dag. Iedereen, jong en oud, is van 14.00 tot 19.00 uur welkom bij het Zuivellokaal aan de Kleistraat 17. Dat is het terrein van Boerderij de Riet. De melk die de koeien op deze boerderij produceren wordt verwerkt tot zuivelproducten in het ‘Zuivellokaal’ van Zuivel van SalLand. De bezoekers maken kennis met de ondernemers en de roodbonte koeien. Het team van Zuivel van SalLand laat zien hoe de melk van de grazende koeien terecht komt in de melk of yoghurt thuis op tafel. De bezoekers kunnen meedoen aan een zuivelproeverij en er zijn diverse kinderactiviteiten en spelletjes op het terrein. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.