Open dag bij Worteltuin in Olst

Open dag bij Worteltuin in Olst

OLST – De Worteltuin in Olst opent op zaterdag 11 juni de poorten voor het publiek. Dit in het kader van de landelijke open dagen van Stichting Wortel, die zich tot doel heeft gesteld om in elke provincie minstens één worteltuin te realiseren.

Worteltuinen zijn gastvrije ontmoetingsplekken in particuliere tuinen waar kinderen, die om wat voor reden dan ook niet meer bij één of beide ouders wonen, de banden met hun vader en/of moeder en andere familieleden kunnen aanhalen en versterken. De Worteltuinen zijn zo ingericht dat ze op een optimale manier bijdragen aan het contact tussen ouder en kind. De tuineigenaren stellen hun tuin gratis ter beschikking voor het goede doel en Stichting Wortel ondersteunt hen bij het faciliteren van kwalitatieve ontmoetingen. Tijdens de open dag bij de Worteltuin in Olst (Schuilenbergerweg 4) wordt meer info gegeven. De poorten zijn geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op: www.stichtingwortel.nl/openworteltuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.