Nog plekken vrij bij Boerenpelgrimstocht

Nog plekken vrij bij Boerenpelgrimstocht

HAARLE – Boer en Mens biedt op zaterdag 11 juni de Boerenpelgrimstocht aan rondom Haarle. De deelnemers struinen door akkers en weilanden, staan stil in het boerenlandschap en horen persoonlijke teksten van agrariërs over hun boerenwaarden. Boer en Mens is een initiatief van Ida Besten uit Haarle. Alles draait om bezinning en verbinding. Onderweg ontmoeten de deelnemers ook nog een ‘kleurrijke’ gast die meer vertelt over zijn liefde voor de boeren. De ochtendgroep zit al vol, maar voor de tweede groep (vertrek om 13.30 uur) zijn nog plekken vrij. De deelnamekosten bedragen 15 euro (inclusief pannenkoek). Opgave (vóór 9 juni) via www.boerenmens.nl. Vertrek en eindpunt is de Oarns Hoeve aan de Eekteweg 1 in Haarle. Zorg voor stevige, waterdichte schoenen. Honden zijn niet toegestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.