Nieuwe editie van Lemels Open

Nieuwe editie van Lemels Open

LEMELE – Voetbalvereniging SC Lemele houdt op vrijdag 10 juni voor de 27-ste keer het Lemels Open-voetbaltoernooi.

Een van de regels van dit gezelligheidstoernooi is dat een team moet bestaan uit minimaal twee dames en maximaal twee selectiespelers (eerste of tweede elftal; dispensatie naar oordeel van toernooileiding). Verder tellen doelpunten gemaakt door een dame of een doelpunt gemaakt met het hoofd voor twee. Recreatieteams mogen geen selectiespelers opstellen. Ook dit jaar is er weer de 35+ mannen poule. Deze poule is speciaal voor teams bestaand uit alleen mannen van 35 jaar en ouder. Iedereen die een team kan samenstellen uit minimaal zeven personen kan meedoen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, straat, vereniging of een willekeurige andere groep. Het team kan ingeschreven worden in drie categorieën nl: prestatie of recreatie en 35+. Dit jaar wordt er alleen op vrijdagavond gespeeld, dus geen voorrondes. Aanvang is om 19.00 uur. Inschrijven kan tot 28 mei op http://webshop.sclemele.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.