Negentiende editie van straatkorenfestival Luttenberg

0232031_StraatkorenI.JPG
.

LUTTENBERG – Maar liefst negen koren treden op zondag 26 juni op tijdens de negentiende editie van straatkorenfestival Het Musicale Landleven in Luttenberg. Daarnaast laat ook de drumband van St. Caecilia van zich horen. Het muzikale programma wordt weer omlijst met een braderie in landlevenstijl en enkele straattheateracts. De organisatie is in handen van het Luttenbergse gezelligheidskoor de Stroatkjals.

De optredende koren zijn: popkoor Puur uit Haarle; shantykoor Het Zwarte Gat uit Gramsbergen; mannenkoor Het Oosterhuuzens dialectkoor; popkoor Just4Fun uit Nieuw Heeten; vrouwenkoor Eigen Wiese uit Raalte; Met Hart en Smart uit Nijverdal; Vocal Group Update uit Vriezenveen; kinderkoor The Singing Stars uit Luttenberg en natuurlijk de Stroatkjals zelf.
Het geheel wordt verder omlijst met enkele straattheateracts, zoals een sprookjesfee en een ballonnenentertainer. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht en er zijn enkele springkussens.
Het programma begint om 12.45 uur. Rond 17.00 uur wordt het festival afgesloten met een gezamenlijk optreden van de negen deelnemende koren. De entree is gratis en dat geldt ook voor het parkeren.
Rondom het festival wordt een braderie in landlevenstijl gehouden. Er hebben zich ondertussen al diverse standhouders aangemeld, maar er is nog altijd plaats voor meer. Aanmelding via info@stroatkjals.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.