Nacompetitie voor Wijhe ’92

Nacompetitie voor Wijhe ’92

WIJHE – Het eerste voetbalteam van Wijhe ‘92 heeft een wisselvallig seizoen achter de rug en de twaalfde plaats behaald in de competitie. Dat betekent dat het vlaggenschip de nacompetitie ingaat en moet gaan strijden om klassebehoud in de tweede klasse.

Zondag 12 juni om 14.00 uur is de eerste wedstrijd van de nacompetitie. Wijhe ’92 speelt dan thuis tegen een periodekampioen van de derde klasse A (waarschijnlijk MVV’29 uit Mariaparochie). Bij winst gaat Wijhe’92 door naar de volgende ronde. De volgende wedstrijd is woensdagavond 15 juni en als ook die wedstrijd gewonnen wordt, dan volgt de finale op zondag 19 juni.
Er moet komende zondag in ieder geval gewonnen worden om naar de volgende ronde door te gaan. Wijhe ’92 hoopt die middag vele supporters te mogen verwelkomen. “Het zou mooi zijn als er veel Wijhenaren en veel jeugd in het rood en wit aanwezig zijn om het seizoen positief af te sluiten.” De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.