Monique van Esterik nieuwe gemeentesecretaris Raalte

0230188_Monique_van_Estrik.jpg
.

RAALTE – Met ingang van 1 juli 2022 is Monique van Esterik de nieuwe gemeentesecretaris van de gemeente Raalte. Het college van B&W heeft haar benoeming vastgesteld. Zij volgt Karin Cornelissen op. Monique van Esterik is momenteel werkzaam bij de gemeente Dronten als directeur. Ze vertelt: “De gemeente Raalte staat voor een aantal grote opgaves. Opgaves waar we alleen samen invulling aan kunnen geven. Daar ga ik mij samen met inwoners, instellingen, ondernemers, medewerkers van de gemeente, het nieuwe college en de gemeenteraad met veel plezier voor inzetten.” Burgemeester Martijn Dadema: “Monique is verbindend, communicatief en een echte strateeg. Ze heeft een aanpakkersmentaliteit en ruime ervaring met gemeentelijke vraagstukken. Dat maakt haar een waardevolle aanvulling voor onze organisatie én Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.