Mijnpleinschool Wijhe Nederlands kampioen schoolhandbal

0231930_Kampioen.jpeg
.

WIJHE – Zaterdag zijn de meiden van groep 7 en 8 van Mijnpleinschool Wijhe Nederlands kampioen schoolhandbal geworden. Bij de regionale finale werden ze nog tweede, maar na een telefoontje dat er een team was afgevallen, mochten ze toch naar het NK én met succes!

De meiden speelden zes wedstrijden van zeventien minuten. De eerste vier werden gewonnen, daarna werd een keer gelijk gespeeld. De laatste wedstrijd was de strijd om de eerste plek en die werd overtuigend gewonnen met 6-1! Het team werd niet alleen Nederlands kampioen, maar won ook de fairplay prijs voor het sportiefste team! Daarnaast won Jasmijn Schoot Uiterkamp de prijs voor meest talentvolle speelster. De leerlingen zijn afgelopen maandag door de school gehuldigd!

Op de foto boven van links naar rechts: Tess Kloosterman, Liv Kloosterman, Jinte Bult, Flore Schoot Uiterkamp en Inke Veldhuis en onder van links naar rechts: Merel Kamphuis, Jasmijn Boerkamp, Jasmijn Schoot Uiterkamp en Riva Dennebos.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.