Martin Mans in WH Zwart Hal

Martin Mans in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist Martin Mans verzorgt op zaterdag 11 juni een ‘verlaat Nieuwjaarsconcert’ in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Dit concert had aanvankelijk plaats moeten vinden op 8 januari, maar moest in verband met de coronamaatregelen worden uitgesteld.

Martin Mans is Nederlands bekendste organist. Hij werkte mee aan meer dan vijfhonderd cd-opnamen en vele DVD’s. Een aantal van zijn cd’s is met platina en goud bekroond, een ongekend succes in de orgelwereld. Jaarlijks geeft hij zo’n 250 concerten, in binnen- en buitenland. Naast organist is Martin Mans ook componist en dirigent van vele koren. Op het programma staan onder andere werken van JS Bach, J. Williams en Paul Simon, maar ook eigen composities. Het volledige programma is te vinden op www.huetink-royalmusic.nl. Aanvang is om 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 14 euro (inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop). Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com of via de site.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.