Legends-wedstrijd SV Haarle: ‘ouwe-jongens-krentenbrood’

0232571_Haarle.jpg
.

HAARLE – De ‘Legends’-wedstrijd die afgelopen vrijdag plaatsvond als onderdeel van de viering van het 75-jarig bestaan van SV Haarle, eindigde in een 1-4 winst voor de ‘lichting Willie Verhoef’.

De mannen van de ‘lichting Jan van Assen’, die eind jaren tachtig, begin jaren negentig vier keer achtereen kampioen werden, moesten het toch afleggen tegen hun jongere evenknieën die in 2005 het kampioenschap op hun naam zetten. “Het tikken ging wel, maar ze verloren het op conditie”, vertelt Roy Calkhoven namens de jubileumcommissie. “Sommige spelers hadden elkaar twintig, dertig jaar niet gezien, maar het was meteen ‘ouwe-jongens-krentenbrood’. Veel geouwehoer, maar toen Jan van Assen de kleedkamer binnen kwam, was het respect er direct weer. Heel bijzonder.” In het kader van het jubileum vonden verschillende activiteiten plaats. Zaterdag bijvoorbeeld een gezelligheidstoernooi waaraan 240 voetballers deelnamen. Calkhoven: “Een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar. Dat toernooi gaan we in ere houden.” De eerder genoemde Willie Verhoef werd bovendien op maandag 13 juni benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB. Hij zit namelijk al bijna 40 jaar in het bestuur van SV Haarle. Foto: Annet van Raalten  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.