KWF Raalte neemt afscheid van coördinator Diny Siero

0231313_IMG202206031248381.jpg
.

RAALTE – Diny Siero heeft recentelijk afscheid genomen als coördinator van KWF Kankerbestrijding, afdeling Raalte. Ruim dertig jaar geleden begon ze als collectant en de laatste achttien jaar was ze in het bestuur actief als coördinator/organisator van de collecte in Raalte. Als blijk van waardering voor al het vrijwilligerswerk dat zij heeft gedaan, ontving ze een bos bloemen en een tinnen collectebusje van KWF. De functie van coördinator is overgedragen aan Wendy Kleiboer. KWF Raalte is nog op zoek naar vrijwilligers voor de collecte in de week van 5 tot en met 10 september. Aanmelden kan via: wendy.kleiboer@gmail.com.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.