Ksenia met ‘Oscar en Oma Rozerood’ in Maalderij

0231338_Ksenia.jpg
.

HEINO – De Oekraïens/Nederlandse actrice Ksenia brengt op vrijdag 17 juni haar nieuwe solotheatervoorstelling ‘Oscar en Oma Rozerood’ op de planken in de Maalderij in Heino. Het gaat om een toneelbewerking van de gelijknamige bestseller geschreven door de Frans-Belgische auteur Eric-Emmanuel Schmitt.

Oscar is 10 jaar oud en ziek. In het ziekenhuis heeft Oscar vrienden, ontmoet hij Oma Rozerood en met elkaar beleven ze waanzinnige avonturen. Het verhaal, een sprookje over leven, liefde en liefhebben, is tegelijkertijd hartverscheurend en hartverwarmend.
Dit is Ksenia’s derde solovoorstelling. Eerder speelde ze in De Maalderij het stuk ‘Zij zagen Oorlog’. Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur. De voorstelling duurt zo’n 135 minuten, inclusief een pauze van een kwartier. De entree bedraagt 19,50 euro, inclusief een pauzedrankje. Voor inwoners van Heino is elk tweede kaartje gratis. Gebruik hiervoor op de website ksenia.nl de kortingscode: demaalderij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.