Jubilarissen H. Hartkerk Lemelerveld gehuldigd

0233030_groepsfoto.JPG
.

LEMELERVELD – De geloofsgemeenschap van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft tijdens het H. Hartfeest weer enkele vrijwilligers gehuldigd. Riky Brok, Ria Zandman en Herman Ogink hebben zich 25 jaar ingezet voor de H. Hartkerk; Fons Wanink 40 jaar en Riky Harink maar liefst 50 jaar. Hun werkzaamheden zijn gevarieerd. Van praktische hulp op het kerkhof tot onderhoud aan de gebouwen; van bezorging van het parochieblad tot beheerderswerk in het parochiecentrum; van voorgaan bij vieringen tot bestuurswerk.

Op de foto van links naar rechts: Fons Wanink, Ria Zandman, Riky Harink en Riky Brok. Herman Ogink ontving zijn oorkonde op een ander moment. Foto: Hans Heerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.