JO11-1-team van Wijhe ’92 pakt IJssel Trophy in categorie JO12

0231343_Wijhe92.jpg
.

WIJHE – Het JO11-1-team van Wijhe ’92 heeft afgelopen weekend de IJssel Trophy gewonnen in de leeftijdscategorie JO12. Aan dit toernooi bij Wijhe ’92 deden diverse jeugdteams uit Frankrijk, Duitsland, België, Denemarken en Nederland mee. Het JO11-1 team van Wijhe ’92 nam het op tegen FSV Witten, VV Maasdijk en Schalkhaar. En ondanks dat de tegenstanders doorgaans een jaartje ouder waren (overigens deed ook Schalkhaar mee met een JO11-team) wisten de jongemannen uit Wijhe toch de winst te pakken.

1 REACTIE

  1. Een knappe prestatie . Ik was erbij . Goed om te zien hoe dit team die gemiddeld een jaar jonger waren goed weerstand boden aan de grotere jongens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.