Infoavond van De Flierefluiter over uitbreidingsplannen

Infoavond van De Flierefluiter over uitbreidingsplannen

RAALTE – De Flierefluiter heeft uitbreidingsplannen. Het recreatiebedrijf in Raalte houdt daarom op woensdagavond 29 juni om 19.00 uur een infoavond voor de omgeving.

Het is onder andere de bedoeling om het terrein achter De Flierefluiter aan te trekken bij het huidige speelterrein. Verder is het bedrijf van plan om het bouwblok en de parkeerplaatsen te vergroten. Dit met als doel om meer bezoekers te kunnen ontvangen.
Iedereen met vragen, opmerkingen of belangstelling voor de plannen is welkom. Locatie is de Hogebroeksweg 15 in Raalte. Graag wel even van tevoren aanmelden via mail: info@flierefluiterraalte.nl of een berichtje: 0641696935.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.