In 2023 opnieuw Passion in Luttenberg

In 2023 opnieuw Passion in Luttenberg

LUTTENBERG – Na twee geslaagde edities in 2013 en 2016 komt de ‘Passion Luttenberg’ volgend jaar in een nieuw jasje terug; het bekende lijdensverhaal van Jezus zal op Witte Donderdag 6 april 2023 opnieuw te zien zijn in het dorp. In maart is de (gewijzigde) werkgroep opnieuw bij elkaar gekomen, waarna in april werd besloten om op Witte Donderdag 2023 een nieuwe uitvoering te organiseren. Inmiddels is er een oproep uitgegaan aan zangers en zangeressen, bij voorkeur uit Luttenberg zelf (of eventueel de gemeente Raalte), al dan niet lid van een koor, die mee willen doen. Contactpersoon daarvoor is Gerard Lammers (ghmlammers@gmail.com). Binnenkort zal de werkgroep ‘Passion Luttenberg’ meer bekendmaken over onder meer de locatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.