Hugo Cappon van CRT Raalte Nederlands kampioen wielrennen

0232202_Nk_JEugd.jpg
.

RAALTE/NIJVERDAL – Hugo Cappon uit Raalte, lid van CRT Raalte, is zaterdag 11 juni Nederlands kampioen wielrennen geworden in zijn leeftijdscategorie (11 jaar). Het NK wielrennen voor de jeugd vond plaats in Nijverdal. Hugo won uiteindelijk de sprint met overmacht. Dit was zijn tweede Nederlandse titel dit jaar want ook bij het NK veldrijden was hij de beste. Zeven jeugdleden van CRT Raalte namen deel aan het NK wielrennen. Ook Adne Cappon en en Lyam Doddema behaalden met respectievelijk een zevende en negende plek in hun leeftijdscategorie mooie resultaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.