Hoonhorst maakt zich op voor Sproeifeest

0232153_Sproeifeest.jpg
.

HOONHORST – Van donderdag 23 tot en met zondag 26 juni vindt eindelijk weer het Sproeifeest plaats in Hoonhorst. Op het programma staan weer veel muziek en diverse activiteiten. Van een optreden van Höllenboer tot een pubquiz, van de nieuwe activiteit ‘De Alleskunner’ tot een set van DJ’s van Radio 538, van een fietstocht tot het ‘Hoonhorster Kampioenschap Kloep’m’.

Het programma start op donderdag om 20.00 uur met een cabaretavond met medewerking van Höllenboer. Tickets à 6 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij het Anjerpunt. ’s Avonds aan de kassa kost een kaartje anderhalve euro meer.
Vrijdagavond om 18.30 uur volgt de officiële opening van het feest en de kermis. Om 20.00 uur begint de pubquiz. Opgave via de website. Vanaf ongeveer 22.00 uur is er een ‘Fout Feest’ met medewerking van DJ Team het Einde. De entree is gratis.
Zaterdag om 9.00 uur begint de traditionele Hoonhorster Jaarmarkt. De Stuwzangers uit Vilsteren zorgen voor gezellige muziek. Vanaf 10.00 uur is er een kinderprogramma in de tent. Om 14.30 uur volgt ‘De Alleskunner’. De deelnemers moeten hun talenten laten zien voor allerlei ‘alledaagse’ vaardigheden en behendigheidsspellen. Vanaf 16.00 uur is er muziek van de boerenrockers van Vølle Ruw Rap & Veur Weinig. De band speelt eigen werk en covers van onder andere Bökkers, Jovink, de Raggende Manne en Normaal. Om 21.00 uur begint een feestavond met medewerking van DJ’s van Radio 538. De entree bedraagt 10 euro.
Het programma gaat zondagmorgen om 10.30 uur verder met een oecumenische viering in de feesttent. Tussen 11.30 en 14.00 uur kan iedereen opstappen voor de Anjerpunt Hoonhorst Fietstocht. De deelnemers fietsen een route van circa 30 kilometer. Meedoen is gratis. Tussen 15.00 en 16.00 uur volgt het Hoonhorster Kampioenschap Kloep’m. Dat laatste woord behoeft wellicht enige uitleg: het gaat om kruipen op klompen. De deelnemers moeten zo snel mogelijk op een tapijt door de tent kruipen. Vanaf 16.30 uur is er muziek van Livin’Room. Om 20.00 uur volgt een afsluitende feestavond met medewerking van DJ Hitch. De entree is gratis.

sproeifeest.nl

Foto: Zonder hulp van vrijwilligers en sponsoren is het niet mogelijk om een feest als het Sproeifeest vlekkeloos te laten verlopen. Op de foto overhandigt Univé beveiligingsjassen aan de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.