Hendrix Alive Project in Maalderij Heino

0231421_Hendrix_alive_Heino.jpg
.

HEINO – De vele Sallandse fans van de legendarische gitarist Jimi Hendrix hebben geluk: het is Stichting Live Music Heino gelukt om de tributeband ‘The Hendrix Alive Project’ te strikken voor een optreden in de Maalderij in Heino op vrijdagavond 24 juni.

Wie van goede gitaarsolo’s en lekkere rock houdt zal genieten van klassiekers als ‘Hey Joe’, ‘Stonefree’, ‘Purple Haze’, ‘The Wind Cries Mary’ en ‘All Along The Watchtower’. De drie muzikanten Eelco Bisschop, Michel Kwackelstein en Dave van Dansik, brengen daarnaast ook minder bekende nummer van Hendrix. Hun tributeband ‘The Hendrix Alive’ behoort tot de top van Nederland. Zo deed de band met succes mee aan de muzikale battle ‘Clash of the coverbands’ en toerde daarna diverse keren door Engeland. Daarover zei een Britse recensent, vertaald: “Deze band heeft vrijwel dezelfde sound als Hendrix en hun optredens zijn wild, luid en ruig.”
Vrijdagavond 24 juni gaan de deuren van de Maalderij (Canadastraat 6) open om 20.00 uur. Het optreden begint rond 21.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Die zijn (à 10 euro) verkrijgbaar via www.live-music-heino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.