Haarles Feest: ‘dorpsverbinding alom’

0230723_HaarlesFeest.jpg
.

HAARLE – “Het was dorpsverbinding alom, niet alleen wat betreft Haarle, maar ook wat betreft de buurtdorpen die massaal naar Haarle kwamen.” Kelly Bijvank, medeorganisator van het Haarles Feest is enthousiast over het afgelopen weekend. “We hebben vier supermooie dagen gehad, we hadden er zelf natuurlijk veel zin in, we waren blij dat het eindelijk weer live kon, maar we merkten ook dat het leefde in het dorp. We hadden vier dagen supermooi weer, er was veel enthousiasme en veel bezoekers die eerder kwamen en langer bleven.” Het Haarles Feest had normaal gesproken het komende weekend moeten plaatsvinden, maar werd mede in verband met het 75-jarig bestaan van SV Haarle een week naar voren geschoven. “We zijn begonnen op donderdag, ook wetende dat die dag Dauwpop was. Voor de Dauwpopgangers hadden we die dag een pré-Dauwpopbrunch. Daar kwam zo’n 150 man op af. En voor de niet-festivalgangers was er die dag een fietsbingo. Daaraan deden 250 deelnemers mee. En ook de andere drie dagen, die allemaal vol zaten met sport en muziek, was de belangstelling groot.” Annet van Raalten schoot dit plaatje afgelopen zondagmiddag tijdens de demonstratie van de brandweer. Daarna was het fijn toeven op het terras en in de tent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.