Grote Rohda Loterij levert bijna 14.000 euro op

0231835_Prijswinnaars_Rohdaverloting_1.JPG
.

RAALTE – De Grote Rohda Loterij heeft bijna 14.000 euro opgeleverd voor de vereniging. Afgelopen zaterdag werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Ronnie Schrijver won de eerste prijs: een laptop; Morris Akkerman de tweede prijs: een LED-monitor en Jeroen de Haan de derde prijs: een tablet. Daarnaast waren er prijzen voor Tom Strijland (een hoofdtelefoon), Ron Jansen (een smartwatch) en Tijs Bouwhuis (een hogedrukreiniger). De opbrengst van de verloting is bestemd voor de aanleg van LED-verlichting bij het hoofdveld. Op de foto enkele prijswinnaars met de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.