Geen bijzonderheden bij integrale controle op de Zegge in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte heeft gisteren een integrale controle gehouden bij een aantal bedrijfsverzamelgebouwen op bedrijventerrein de Zegge in Raalte. Er werden geen bijzonderheden aangetroffen.

De controle is gedaan in samenwerking met politie en Belastingdienst en was onderdeel van de gezamenlijke aanpak tegen ondermijning. Burgemeester Martijn Dadema: “Het is goed om met enige regelmaat integrale controles te organiseren. Enerzijds om te controleren of de wet wordt nageleefd, anderzijds om met pandeigenaren en huurders in gesprek te gaan over de risico’s en het voorkomen van ondermijnende activiteiten.”
Criminelen maken voor hun illegale activiteiten gebruik van legale bedrijven en dienstverleners. Zo raken onder- en bovenwereld met elkaar vermengd. Dat zorgt voor onveilige situaties. Rik Tinholt, Politie Raalte: “Samen maken we de gemeente Raalte veiliger. Zie je een verdachte situatie? Meld het! Bel 112. Geen spoed, maar wel politie? Bel dan 0900-8844. Je kunt anoniem een melding maken via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.