Fietstocht met barbecue van Labor

Fietstocht met barbecue van Labor

WESEPE – Labor verzorgt op zondag 26 juni weer een fietstocht voor het hele gezin. Na afloop is er een barbecue, waarbij ook niet-fietsers welkom zijn. De fietstocht start om 11.15 uur vanaf het dorpsplein in Wesepe.

De fietscommissie heeft een mooie route uitgezet. De tussenstop is bij Steunenberg Melkvee en Energie, het bedrijf van de familie Boerkamp. Daar wordt voor koffie/thee/limonade met koek en een warme versnapering gezorgd. Rond 14.30 uur zijn de fietsers bij het eindpunt. Daar staan drankjes en de barbecue klaar om er een gezellige middag van te maken. Ook niet leden zijn alleen of met het hele gezin welkom. Deelname aan de fietstocht is gratis. En dat geldt ook voor het eerste stukje vlees (voor leden). Daarna zijn consumpties voor eigen rekening. Alleen aanhaken bij de barbecue? Dat kan ook. Stuur dan wel een berichtje naar info@laborwesepe.nl. Het adres van het eindpunt volgt dan per mail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.