Fietstocht IVN de Grutto rondom Wijhe

Fietstocht IVN de Grutto rondom Wijhe

OLST/WIJHE – IVN de Grutto Wijhe-Olst houdt op zaterdag 18 juni een fietstocht rondom Wijhe. De route meet ongeveer 25 kilometer. Lilian Bults vertelt onderweg over de omgeving en de bijzondere kenmerken ervan. “Het wordt ook gewoon gezellig samen fietsen en genieten van de prachtige natuur. Neem zelf drinken mee, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening”, zo meldt IVN de Grutto. Iedereen is welkom om mee te fietsen. Deelname is gratis. Vertrek is om 13.00 uur bij de Loswal. Graag aanmelding vooraf bij Elly Luttikholt: voorzitter@ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.