Festival de Kolk smaakt naar meer

DEN NUL – De belangstelling voor Festival de Kolk, dat afgelopen zondag plaatsvond bij Infocentrum IJssel Den Nul, was boven verwachting. “Op een gegeven moment stond de teller binnen op duizend bezoekers”, vertelt Leon Ripperda namens de organisatie. Aanleiding voor het festival was het 10-jarig bestaan van het Infocentrum. Maar de vier partners binnen het infocentrum, Staatsbosbeheer, JP van den Bent stichting, vereniging ’t Olster Erfgoed en Brasserie Op Duur, hadden ook hun krachten gebundeld met de organisatie van de IJsseltheaterfietstocht. Die vond de dag ervoor, op zaterdag, plaats. “Een dag minder dan normaal. Maar zij zorgden er zondag met muziek en cultuur (onder andere de kindervoorstelling op de foto, red.) voor dat het ook echt een festival werd”, vertelt Leon. Daarnaast stonden er een markt met (streek)producten en allerlei andere activiteiten op het programma. Volgens Leon smaakt de samenwerking naar meer. “Het kwam allemaal mooi samen. We zijn in elk geval enthousiast geraakt om van Festival de Kolk misschien een jaarlijks terugkerend gebeuren te maken.” Foto: Annet van Raalten

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.