Feestvreugde na promotie VV Heino

0233129_VVHeino.jpg
.

HEINO – VV Heino is afgelopen zondag gepromoveerd naar de vierde divisie (voorheen Hoofdklasse). De Heinoërs moesten die middag naar Lelystad om te spelen tegen de Amsterdamse eersteklasser AGB. Het werd uiteindelijk 4-2 voor de Heinoërs. Een behoorlijke verrassing want ze keken vlak voor rust nog tegen een achterstand van 0-2 aan. De vreugde was enorm! En na terugkomst in Heino bleef het, zoals dat dan heet, nog lang onrustig. De promotie van VV Heino betekent ook dat de Sallandse derby tegen Rohda blijft bestaan. Alleen het komende seizoen een klasse hoger dan dit seizoen.

Foto: Mark Bruggink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.